Winninghabits Programma voor
nieuw succesvol gedrag

Winninghabits stimuleert duurzame ontwikkeling door doelgerichte inspiratie, eigen reflectie en feedback van anderen. Ondersteund door effectieve live coaching door gelicenseerde coaches ontstaan blijvende nieuwe gedragspatronen. Winning habits. En daarmee wordt een betere performance gerealiseerd.

Programma

Doel bepalen
en stelselmatig reflecteren

We helpen medewerkers om hun persoonlijke doel op te knippen in haalbare stappen. Dit zorgt voor focus en de kans om tussentijdse successen te behalen en te vieren.

We stimuleren medewerkers om stelselmatig te reflecteren. Dit zorgt voor inzicht in het huidige gedrag en stelt hen in staat om nieuw gedrag toe te passen in hun eigen praktijk.
Stacks Image 31

Anderen betrekken
en dagelijkse inspiratie

We helpen medewerkers om een persoonlijk feedback team samen te stellen. Dit zorgt voor meer support en sociale betrokkenheid binnen een team en versnelt de ontwikkeling enorm.

We stimuleren medewerkers dagelijks met interessante tips, video’s, boeksuggesties en oefeningen. Dit zorgt voor inspiratie en verhoogt de kennis, helemaal afgestemd op het doel van de medewerker.
Stacks Image 25

Beheeromgeving

De Winninghabits-coaches kunnen op de achtergrond meekijken met de activiteiten en ontwikkelingen van de deelnemers. Op deze manier zijn de coaches in staat om de deelnemers, zowel via het platform als in live coaching sessies, precies díe coaching en ondersteuning te bieden die effectief ondersteunend is voor de ontwikkeling van de deelnemers.
Stacks Image 37